Myyjä, Espoo


Myimme Espoosta ison tontin jossa oli yli 300 m2 purkukuntoinen omakotitalo. Olimme aikaisemmin pyytäneet kahdelta eri välittäjältä hinta-arvion ja kolmannen kiinteistönvälittäjän, Susanna Miettisen kanssa teimme välityssopimuksen. Susanna arvioi hinnan huomattavasti korkeammaksi kuin edelliset arviot olivat. Hieman nikottelimme, mutta hän vakuutti meidät hinnan oikeellisuudella. Kohde kuvattiin ja sitten alkoikin tapahtua. Myynti eteni huimaa vauhtia ja Susanna piti meidät ajan tasalla jokaisena muutoksen hetkenä. Kolmessa vuorokaudessa saatiin tarjous joka oli jopa yli pyyntihinnan ja kaupat tuli siitä. Olemme todella tyytyväisiä Susannan ammattitaitoon ja koko sydämellä työhön paneutumiseen.

Ehdottomasti suosittelemme ja varmasti palaamme hänen asiakkaakseen kun sen aika on.


Kiinteistö- ja asuntosijoittaja, Helsinki


Satojen kohteiden sijoituskokemuksella, pääkaupunkiseudulla toimiessani, pitkäaikainen yhteistyöni Susanna Miettisen kanssa on ollut tuloksellista, toimivaa, luotettavaa ja tehokasta.


Myyjä, Kirkkonummi


Asiakkaan näkökulmasta ammattilainen tarkoittaa vahvaa substanssiosaamista sekä ihmistuntemusta. Sinä Susanna olet lahjakkuus molemmissa. Maailma muuttuu, tilanteet elää ja osaamista vaaditaan entistä enemmän. Tämän kaiken keskellä ihmisen perustarve tulla nähdyksi ja kuulluksi ei ole muuttunut. Hienoa, että erotut juuri tavallasi ymmärtäen tämän kokonaisuuden! Kiitos siitä, miten kaikki hoitui.

VAHVA SUOSITUS!


Myyjä, Vantaa


Minulle suositeltiin kiinteistönvälittäjä Susanna Miettistä erään Suomen laadukkaimmaksi valitun hirsitalo- ja talopakettitoimittajan toimesta, kun paritaloasuntoni myynnissä oli ollut haasteita edellisen välittäjän kanssa jo neljä kuukautta. Susanna lupasi myydä asuntoni ja niin hän tehokkaasti tekikin. Hän teki aktiivisesti myyntityötä ja piti minua jatkuvasti ajan tasalla. Hän neuvoi sekä minua, että tulevaa ostajaa ammattitaidolla. Hän ajoi selvästi meidän molempien etuja.

Susanna piti lupauksensa ja myi asuntoni. Luovutin sen tyytyväisille, uusille asukkaille. Koti sopi juuri heille.


Myyjä, Helsinki


Susanna on helmi kiinteistönvälittäjien kirjavassa joukossa. Hän hoitaa kaikki talon myyntiin liittyvät asiat viimeisen päälle tarkasti, täsmällisesti ja luotettavasti. Tämän rautaisen ammattitaidon lisäksi hän on erittäin lämmin ihminen ja välittää aidosti asiakkaistaan.

Kiinteistönvälitys ei ole hänelle vain työ, vaan intohimo. Susanna tekee selvästikin kaiken 110% tarmolla!


Asiakas, Espoo


Asuntoni vuokraus Tapiolassa Espoossa sujui nopeasti ja vaivatta. Haluamani vuokrataso saavutettiin heti. Vuokralaiset ovat osoittautuneet mainioiksi. Toisin sanoen, kaikki meni nappiin.

Vahva suositus!

Isännöitsijä, Helsinki


Taloyhtiössämme oli ollut huoneisto myynnissä välittäjällä useita kuukausia, mutta kaupoille ei päästy. Suosittelin Susanna Miettistä uudeksi välittäjäksi huoneiston myyjille.

He tarttuivat suositukseeni ja Susanna myi asunnon muutaman esittelyn jälkeen. Vahva suositus!


Myyjä, Porvoo


Myimme Helsingin ydinkeskustasta erittäin huonokuntoisen 50 m2 yksiön, joka oli vuokrattuna. Näyttöjä oli vuokralaisen takia hankala järjestää, eikä asunto ollut myyntikuntoon siistitty. Susanna Miettinen otti myynnin haltuunsa keskellä kesää, kun koko Suomi oli lomilla. Kaksi yksityisnäyttöä oli, sekä yksi julkinen näyttö. Tarjous saatiin ja tinkikierrosta käytiin, kaupat tehtiin elokuussa. Susannan kaikki ihmiset huomioon ottavan olemuksen takaa löytyy piinkova ammattilainen ja pitkäjänteinen kyky neuvotteluun. Myöhemmin uutta asuntoa hankkiessamme olemme saaneet häneltä puolueetonta opastusta, joka on meille kokemattomille asunnon ostajille ollut suuri helpotus, josta olemme todella kiitollisia.

Loistavaa asiakaspalvelua vielä senkin jälkeen, kun lasku on jo maksettu.


Myyjä, Vantaa


Talomme oli ollut useita kuukausia myynnissä toisella välittäjällä. Sitten tuli Susanna ja rautaisella ammattitaidolla myi sen pois!

Suosittelemme kaikille asuntokauppoja harkitseville!


Myyjä, Helsinki


Yhteensä neljä kiinteistönvälittäjää kävi tekemässä kodissamme arviokäynnin. Kolme ensimmäistä antoi arvioksi n. 60 000 euroa pienemmän arvon kuin Susanna Miettinen. Luotimme hänen mielipiteeseensä kauppahinnasta, koska sille oli ammattitaitoiset perusteet. Susanna tunsi alueen ja sen hinnat ja myikin sitten kotimme 55 000 euroa suuremmalla hinnalla kuin mitä muiden välittäjien kanssa olisimme saaneet.

Susanna piti lupauksensa saamastamme hinnasta ja auttoi meitä kaikessa niin että löysimme uuden kodinkin vielä oikeassa aikataulussa. Aivan mahtava välittäjä!


Myyjä, Helsinki


10+


Myyjä/ Ostaja, Helsinki


Susanna on todella rautainen ammattilainen ystävällisessä ja lempeässä paketissa! Saimme äärettömän paljon apua kiinteistökaupoissa ja näin ensikertalaiskiinteistönomistajina suurin osa sanastosta oli täyttä hepreaa. Saimme kaikkiin uusiin juttuihin varmaa ja asiantuntevaa palvelua ja apua, PALJON enemmän kuin olen tottunut saamaan kiinteistönvälittäjältä. Susanna aidosti välittää - sekä kodista että myyjistä/ostajista!

Suosittelen lämpimästi niin ostajan ja myyjän asemassa toimineena!