This is where All the Magic Happens

"Välittäjällä on väliä.
Vaadi aitoa asiakaspalvelua, yhteydenpitoa, vankkaa kokemusta asuntomarkkinoista, suoraselkäistä myyntityötä rakkaudesta lajiin.
Vaadi rehellistä halua toimia etujesi valvojana.
Vaadi neuvoja ja alan ammattilaisen näkemystä.
Vaadi parasta mahdollista suoritusta ja todellista kunnianhimoa.
Vaadi luottamuksellista ja luottamuksen arvoista suhdetta välittäjääsi.
Vaadi sitä, että Sinä olet Framilla."


Kahdessa alan yrityksessä välittäjänä toiminut Susanna Miettinen on aina tehnyt työtään täydestä sydämestä. Erinomaiset tulokset, keskimääräistä lyhyemmät myyntiajat ja tyytyväiset asiakkaat ovatkin toimineet innoittajina omalle välitysliikkeelle.

Välittäjäksi ei sovi kuka tahansa, ammatin ollessa paljon muutakin kuin myymistä ja ostamista. Kiinteistönvälittäjän arki on ihmisiä, perheitä, aikuisia, lapsia, uusia alkuja, koteja ja onnellisia loppuja.

Välittäjän ammatti on unelmakoteja ja kotiunelmia, elämän suurimpia sijoituksia ja luottamuksellista, nöyrää työtä suurten asioiden edessä. Yhteensä yli 20 vuoden kokemus myynnistä ja myynnin johtotehtävistä, sekä laaja osaaminen ja kokemus asuntomarkkinoista ovat asioita joiden varaan ovat niin yksityishenkilöt kuin sijoittajatkin luottaneet.

Asiakassuhteet ovat pitkäaikaisia ja Susannan periaatteena onkin toimia asiakkailleen alan ammattilaisena aina tilanteen sitä vaatiessa, vaikkei osto- tai myyntitoimeksianto olisikaan vireillä. "Minuun saa aina olla yhteydessä! Neuvon ja autan kaikessa mihin minulta löytyy osaaminen."

Meillä ei tuijoteta ainoastaan "yhtiön tai alueen toteutuneita myyntihintoja", vaan tarjotaan ajantasainen alueen markkinatilanteen tuntemus asiakkaan käyttöön parhaan tuloksen saavuttamiseksi. Markkina elää kiivaasti ja sen seuraaminen vaatii paneutumista ja aitoa intohimoa asunto- ja kiinteistökauppaan. Vaadi tinkimättömyyttä.

Anna Brandt vastaa Framilla olevan Kotisi valokuvauksesta ja stailauksesta.
Laadukkaiden myyntikuvien tärkeyttä ei voi liikaa korostaa ja tyylitajun omaava, huolellisesti työhönsä paneutuva kuvaaja onkin ensiarvoisen tärkeä parhaisiin mahdollisiin tuloksiin pyrittäessä.
Asunto menee kaupaksi paremmin, jos sitä ehostaa ja selkeä sisustus auttaa parempien kuvien ottamisessa. Tällöin ostajat pystyvät näkemään tulevan Kotinsa raamit paremmin.
Stailaus tukee tehokasta myyntiprosessia tehden Kodistasi entistäkin houkuttelevamman, kuorien sen parhaat puolet esiin.

Sydämellisesti Tervetuloa Asiakkaaksemme!

- Susanna -

Laillistettu kiinteistönvälittäjä, LKV
Julkinen kaupanvahvistaja
Palveluhinnasto:
Välityspalkkiomme kohteen velattomasta hinnasta on alkaen 3,7 % (sis. alv 24 %) tai sopimuksen mukaan.
Vuokraukset 1,24 kk vuokra.
Arviokäyntimme on maksuton.
Palvelun sisällöstä sovitaan kohde- ja paikkakuntakohtaisesti.